No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

Certifikácia UML Foundation

Domovská stránka » Certifikácia UML Foundation

O certifikácii

Po úspešnom ukončení kurzu môže účastník absolvovať certifikačnú skúšku UML 2 Foundation, ktorá je na základe podmienok a pravidiel konzorcia Object Management Group (OMG). Ako absolvent nášho kurzu máte možnosť vykonať túto skúšku v priestoroch nášho certifikačného strediska v Žiline alebo Bratislave. Je ponúkaná aj možnosť objednať si kurz bez certifikačnej skúšky (t. j. len príprava). Certifikáciou sa preukazuje potrebná schopnosť a znalosť grafického štandardu pre využívanie znalostí v praxi. Pre každú ďalšiu certifikáciu je, avšak potrebný Foundation level, ktorý je možné si rozšíriť o úrovne Intermediate a Advanced.

Certifikačná skúška

Prihlásenie na skúšku a zrušenie

  • Na skúšku sa prihlasuje minimálne 2 dni pred jej konaním prostredníctvom on-line registrácie.

On-line registrácia

  • Na skúšku od Pearson VUE sa registrujete sami pomocou informácií na webovej adrese https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx
  • Do políčka Ready,set,test zadáte: OMG
  • Na stránke si vytvoríte konto Create account (aktivácia konta trvá 24.hod.)
  • Vyberáte typ skúšky resp. testu, o ktorý máte záujem (OMG-OCUP2-FOUND100)
  • Ďalšie kroky vykonajte podľa inštrukcií
  • Pri on-line registrácii je platba realizovaná platobnou kartou, po zaplatení vám do e-mailu príde potvrdenie o zaplatení

Na skúšku si treba priniesť

  • 2 doklady totožnosti s fotografiou a podpisom (občiansky preukaz, pas, vodičský preukaz).
  • Materiály podľa informácií od poskytovateľa (registračný e-mail).

Podmienky pre zrušenie alebo presunutie termínu skúšky

  • Viac údajov o možnosti presunutia či storna získate priamo od certifikačnej autority v pozvánke, ktorá vám príde do e-mailu po úspešnej registrácii. Väčšina poskytovateľov umožňuje zrušenie alebo preloženie najneskôr 24 hodín pre jej konaním.

Možnosti platby za certifikačnú skúšku:

  • Vo vlastnej réžii – platbu za certifikačnú skúšku vykonáte cez rezervačný formulár (pri registrácií na skúšku) vašou súkromnou alebo firemnou platobnou kartou vo výške 350,00 USD.
  • Prostredníctvom našej spoločnosti len v prípade, ak ste u nás absolvovali kurz – platba za certifikačnú skúšku môže byť na základe vzájomnej dohody zrealizovaná našou spoločnosťou. Pokiaľ máte záujem o túto možnosť nás prosím kontaktujte pred registráciou na skúšku.
    Následne vám bude vystavená faktúra, ktorá bude obsahovať:

    • cenu certifikačnej skúšky v eurách po prepočte aktuálnym kurzom,
    • 20 % DPH,
    • 20 eur poplatok za zúčtovanie kurzového rozdielu.
Ako sa prihlásim na certifikačnú skúšku?

Presný postup, ako sa prihlásiť na certifikačnú skúšku nájdete v časti Certifikácie po rozkliknutí jednotlivých kurzov v časti Forma.

Pri Certifikácii OMG si z troch ponúkaných programov vyberte UML Professional 2 s certifikáciou OMG (OCUP 2) – v anglickom jazyku OMG-Certified UML Professional 2 (OCUP 2).

Platnosť všetkých certifikátov z UML majú platnosť 5 rokov od dátumu úspešného vykonania certifikačnej skúšky. Na predĺženie platnosti certifikátu môžete vykonať skúšku z rovnakej alebo vyššej úrovne.

Certifikačnú skúšku z UML môžete vykonať v anglickom alebo japonskom jazyku. Čas je určený v závislosti od jazyka využívaného v danej krajine. U nás môžete vykonať skúšku v anglickom jazyku. Pre anglicky hovoriace krajiny je stanovený v celkovom trvaní 120 minút. Pre ostatné krajiny je stanovený čas v trvaní 150 minút. V prípade našich podmienok, budete mať čas na vykonanie skúšky 150 minút, ktorý Vám bude potvrdený po dokončení objednávky skúšky. Počas skúšky nie sú povolené akékoľvek prekladače jazykov.

Po zložení skúšky sa bezprostredne dozviete výsledky, ale nezískate ihneď certifikát. Ten Vám nepríde poštou, ale nájdete ho po prihlásení vo svojom konte.

UML

$350,00

Informácie

Chcem absolvovať kurz!

Kontaktujte nás

Nie ste si istý výberom správneho kurzu či certifikácie? Neváhajte nás kontaktovať, radi zodpovieme všetky vaše otázky.