No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

IT certifikácie

UML

Certifikačnú skúšku je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel konzorcia Object Management Group (OMG). Táto certifikácia preukazuje znalosť štandardu a schopnosť jeho použitia v praxi. 

UML Foundation

ISTQB

CTFL_ISTQB Certified Tester Foundation Level je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel iSQI. Jedná sa o základnú certifikáciu, ktorá je zameraná pre každého, kto sa podieľa na testovaní softvéru.

ISTQB Foundation

TOGAF

Certifikačnú skúšku je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open group. TOGAF Enterprise Architecture Foundation je základná úroveň certifikácie, ktorá overuje teoretické znalosti TOGAF Enterprise Architecture.

TOGAF EA Foundation

TOGAF Enterprise Architecture Practitioner je pokročilá úroveň certifikácie overuje, či je kandidát schopný aplikovať a analyzovať poznatky v praxi. Na absolvovanie úrovne Part 2 musíte mať úspešne absolvovanú skúšku Part 1.

TOGAF EA Practitioner

TOGAF Combined

TOGAF Enterprise Architecture Combined Part 1 and Part 2  je alternatíva pre účastníka pokiaľ chce absolvovať skúšky hneď za sebou. Skúška je cenovo výhodnejšia, ale účastník musí úspešne absolvovať obidve úrovne pre vydanie certifikátu.

TOGAF EA Combined

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 vychádza z overených skúseností pracovníkov v oblasti riadenia projektov z celého sveta. Poskytuje súbor postupov, zásad a procesov na úspešné riadenie projektov akejkoľvek veľkosti a zložitosti.

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Vychádzajúc zo znalostí získaných v kurze PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner rozšíri vaše zručnosti projektového manažmentu. Kurz poskytuje nástroje a znalosti potrebné na úspešnú implementáciu metodiky PRINCE2 do vlastných projektov.

PRINCE2 Practitioner

Certifikačnú skúšku ArchiMate je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open group. Jazyk ArchiMate umožňuje firemným architektom jednoznačne popisovať, analyzovať a vizualizovať vzťahy medzi obchodnými oblasťami.

ArchiMate Foundation

Certifikačnú skúšku Practitioner je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open Group. Tento certifikát potvrdzuje hlbšie pochopenie rámcov a metodík používaných v oblasti podnikovej architektúry.

ArchiMate Practitioner

Kontaktujte nás

Nie ste si istý výberom správneho kurzu či certifikácie? Neváhajte nás kontaktovať, radi zodpovieme všetky vaše otázky.