No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

Partneri certifikácie

Pearson VUE

Pearson VUE je svetový líder v poskytovaní certifikačných skúšok nielen pre informačné technológie. Vďaka spolupráci s Pearson VUE je BRAIN:IT Academy súčasťou siete testovacích a certifikačných centier pôsobiacich celosvetovo na medzinárodnej úrovni. V oblasti počítačového testovania informačných technológií je Pearson VUE celosvetovou jednotkou. Využitie služieb Pearson VUE zaručuje kvalitu a medzinárodnú platnosť certifikátov, čo otvára dvere k množstvu príležitostí najmä v IT oblasti.

  • Medzinárodné uznanie: Certifikáty získané prostredníctvom Pearson VUE sú medzinárodne uznávané, čo absolventom umožňuje zvýšiť ich konkurencieschopnosť na trhu práce.
  • Rozmanitosť testov: BRAIN:IT Academy spoluprácou s Pearson VUE zabezpečuje, že každý absolvent kurzu má možnosť získať nielen praktické a teoretické vedomosti, ale aj prestížne certifikáty prostredníctvom širokého spektra certifikačných skúšok.

Certiport

Certiport, ako divízia Pearson VUE, sa špecializuje na vývoj, organizáciu a poskytovanie certifikačných skúšok, ktoré sú navrhnuté tak, aby napomáhali rozvoju kariéry. Certiport je moderným a najmä bezpečným prostredím pre testovanie, navrhnutým tak, aby podporoval spravodlivé hodnotenie. Skúšky Certiport sú poskytované prostredníctvom rozsiahlej siete viac ako 14 000 autorizovaných testovacích centier Certiport po celom svete, ktorej súčasťou je aj BRAIN:IT Academy.

Partnerstvo s Certiport umožňuje záujemcom prístup k špičkovým certifikačným skúškam, ktoré sú kľúčové pre rozvoj digitálnych zručností a odborných kompetencií. V našej ponuke nájdete certifikačné skúšky pre program Microsoft Office Specialist (MOS) na úrovní Associate a Expert. Certifikáty z úrovne Associate sú poskytované pre programy Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Certifikáty z úrovne Expert sú poskytované pre programy Word, Excel, Access.

  • Špecializované certifikácie: Ponúkajú certifikačné testy pre rôzne oblasti a technologické nástroje, ako napríklad Microsoft, Meta, Cisco, PMI a podobne.
  • Osobný rozvoj a uznávanie: Certiport ponúka špecializované certifikačné testy, ktoré sú prispôsobené potrebám ľudí z rôznych odvetví v rôznych fázach ich kariéry.
Partneri logo

Microsoft

Spoločnosť Microsoft vyvíja, vyrába a poskytuje licencie pre širokú škálu produktov a patrí k celosvetovo najväčším spoločnostiam. Naša spoločnosť je držiteľ statusu Microsoft Silver Partner.

To znamená, že naša organizácia patrí medzi elitu poskytovateľov vzdelávacích a certifikačných služieb pre produkty Microsoft.

  • Technologická špička: Microsoft neustále rozširuje a aktualizuje svoje portfólio produktov, prináša inovácie a je jedným z lídrov v oblasti výskumu a vývoja. Partnerstvo s Microsoft nám umožňuje prístup k novinkám a aktualizáciám, ktorých funkcionality potom dokážeme relevantne vysvetľovať účastníkom kurzov.
  • Profesionálny rast: Ako Microsoft Silver Partner je nám poskytovaná zľava z portfólia produktov, čo znamená, že naši zamestnanci, ako aj účastníci kurzov majú prístup ku najnovším verziám programov Microsoft (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook).