No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

Projektový manažment

Kurzy v oblasti projektového manažmentu

PRINCE2 Foundation

Kurz PRINCE2 7 Foundation je zameraný na najnovšie vydanie metodiky PRINCE2 (Projects In Controlled Enviroments), ktorý účastníka naučí, ako riadiť akékoľvek projekty v rôznych typoch podnikov. Poskytuje základný náhľad a zoznámenie sa s problematikou projektov.

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kurz PRINCE2 7 Practitioner sa venuje najnovšiemu inovovanému vydaniu metodiky PRINCE2 (Projects In Controlled Enviroments). Účastníka naučí, ako riadiť akékoľvek projekty v rôznych typoch podnikov. Je najuznávanejšou metódou projektového manažmentu.

PRINCE2 Practitioner

Projektove riadenie

Kurz vás uvedie do problematiky riadenia projektov, vychádzajúcej z metodiky PRINCE. Prejdete si celý životný cyklus projektu a zoznámite sa s jeho procesmi.

Projektové riadenie

Chcete získať kurz so zľavou až do 100%? 

Teraz máte šancu. Vyplňte formulár a zapojte sa do projektu Zručnosti pre trh práce.

Certifikácie v oblasti projektového manažmentu

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 vychádza z overených skúseností pracovníkov v oblasti riadenia projektov z celého sveta. Poskytuje súbor postupov, zásad a procesov na úspešné riadenie projektov akejkoľvek veľkosti a zložitosti.

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Vychádzajúc zo znalostí získaných v kurze PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner rozšíri vaše zručnosti projektového manažmentu. Kurz poskytuje nástroje a znalosti potrebné na úspešnú implementáciu metodiky PRINCE2 do vlastných projektov.

PRINCE2 Practitioner