No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

Modelovanie

Kurzy v oblasti IT modelovania

UML

UML (Unified Modeling Language) kurz poskytuje rozšírenie znalostí o štandardizovanom modelovacom jazyku, ktorý sa používa najmä pre objektovo-orientované softvéry na grafické vyobrazenie logickej štruktúry databázy.

UML Foundation

ArchiMate je štandardizovaný modelovací jazyk, ktorý slúži na modelovanie podnikovej architektúry. Spadajú do neho rôzne akcie, ako podpora opisu, analýzy a vizualizácie architektúry v rámci a naprieč biznis doménami podniku.

ArchiMate Foundation

Kurz ArchiMate Practitionerje zameraný na získanie pokročilých znalostí a zručností v používaní štandardizovaného modelovacieho jazyka ArchiMate. Tento kurz poskytuje hlbšie pochopenie toho, ako efektívne modelovať, analyzovať a vizualizovať podnikové architektúry.

ArchiMate Practitioner

Kurz Archimate Combined

Kurz ArchiMate Combined je zameraný na získanie komplexných znalostí a zručností v používaní štandardizovaného modelovacieho jazyka ArchiMate. Tento kurz kombinuje obsah z úrovní Foundation a Practitioner, a preto poskytuje nielen základné, ale aj pokročilé znalosti potrebné pre efektívne modelovanie a vizualizáciu podnikových architektúr.

ArchiMate Combined

Chcete získať kurz so zľavou až do 100%? 

Teraz máte šancu. Vyplňte formulár a zapojte sa do projektu Zručnosti pre trh práce.

Certifikácie v oblasti IT modelovania

UML

Certifikačnú skúšku je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel konzorcia Object Management Group (OMG). Táto certifikácia preukazuje znalosť štandardu a schopnosť jeho použitia v praxi.

UML Foundation

Certifikačnú skúšku ArchiMate je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open group. Jazyk ArchiMate umožňuje firemným architektom jednoznačne popisovať, analyzovať a vizualizovať vzťahy medzi obchodnými oblasťami.

ArchiMate Foundation

Certifikačnú skúšku Practitioner je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open Group. Tento certifikát potvrdzuje hlbšie pochopenie rámcov a metodík používaných v oblasti podnikovej architektúry.

ArchiMate Practitioner