No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

IT architektúra

Kurzy v oblasti IT architektúry

TOGAF

Metodika TOGAF je široko používaný štandard pre vývoj podnikovej architektúry (EA). Poskytuje komplexný prístup k návrhu, plánovaniu, implementácii a správe podnikovej architektúry.

TOGAF Foundation

Tento kurz sa zameriava na praktické aplikácie TOGAF Standard, s využitím vedomostí získaných na úrovni TOGAF Foundation. Na základe reálnych scenárov budú osvojené pokročilé techniky pre analýzu, návrh a implementáciu firemnej architektúry.

TOGAF Practitioner

TOGAF Combined

Tento kurz spája TOGAF Foundation a TOGAF Practitioner, poskytujúc komplexné znalosti a praktické zručnosti v oblasti firemnej architektúry. Účastníci získajú základy a následne aplikujú pokročilé techniky na reálne scenáre, čím zvládnu analýzu, návrh a implementáciu architektúry v podnikoch.

TOGAF Combined

Chcete získať kurz so zľavou až do 100%? 

Teraz máte šancu. Vyplňte formulár a zapojte sa do projektu Zručnosti pre trh práce.

Certifikácie v oblasti IT architektúry

TOGAF

Certifikačnú skúšku je možné absolvovať podľa podmienok a pravidiel The Open group. TOGAF Enterprise Architecture Foundation je základná úroveň certifikácie, ktorá overuje teoretické znalosti TOGAF Enterprise Architecture.

TOGAF Foundation

TOGAF Enterprise Architecture Practitioner je pokročilá úroveň certifikácie overuje, či je kandidát schopný aplikovať a analyzovať poznatky v praxi. Na absolvovanie úrovne Part 2 musíte mať úspešne absolvovanú skúšku Part 1.

TOGAF Practitioner

TOGAF Combined

TOGAF Enterprise Architecture Combined Part 1 and Part 2 je alternatíva pre účastníka pokiaľ chce absolvovať skúšky hneď za sebou. Skúška je cenovo výhodnejšia, ale účastník musí úspešne absolvovať obidve úrovne pre vydanie certifikátu.

TOGAF Combined